En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

sábado, 13 de octubre de 2012

Contes de Frederic Mistral


Títol del conte: L’home just



Any i lloc d’edició: 2003, Barcelona.

Edat: A partir dels 5 anys.

Resum del conte: Aquest conte ens explicita la història d’un home que volia tenir un fill que fos un home just. Així doncs, va emprendre camí per tot el poble per a poder trobar un home just. Es va trobar amb el “Nostre Senyor” que el va descartar ja que no era un home just per ell; feia passar gana a la gent i existia gent pobra. Un dia, es va trobar amb “La Mort” i es va endinsar amb ella per veure si trobaria a l’home just. La acabarà cercant? L’atraparà la Mort? Descobriu el final amb la lectura d’aquest conte.

Comentari personal: Considerem que aquest conte en fa una petita mostra dels successos de la vida, que no deixen de perdre importància durant el nostre camí del desenvolupament. També, aconsegueix transmetre la idea de no rendir-te mai davant d’una dificultat que pugui sorgir a la vida. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario