En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

jueves, 20 de octubre de 2011

¿Qué le pasa a mi cabello?

Títol del conte: ¿Qué le pasa a mi cabello?

Editorial: FCE, Colec. Los Especiales de A la Orilla del Viento

Any i lloc d'edició: 2009, Mèxic.
Edat: recomanat a partir de 3 anys.
  
Resum del conte: Leonel s'aixeca i es prepara per anar a una festa però es dóna compte de que el seu cabell està fet un desastre, així que decideix anar a un perruquer que té moltes suggerències de pentinats, però optarà per un pentinat que sorprendrà a tots els seus amics. Voleu conèixer quin és el seu nou pentinat?


Comentari personal: Aquest conte divertirà i entretindrà força als infants, ja que deixa uns espais buits a cada pàgina per a que puguin posar els seus rostres i veure's reflexats amb els diferents pentinats que experimenten en el relat. D'aquesta manera, la lectura es trasnformarà en un divertit joc visual on, en tot moment, són ells els protagonistes d'aquesta història. 
A més, hi ha poc text i les il·lustracions destaquen per la gran quantitat de color i expressivitat degut a que és un llibre pensat i elaborat pels més petits. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario