En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

miércoles, 12 de octubre de 2011

L'ocell d'or

Títol del conte: L’ocell d’or

Autor: Germans Grimm

Editorial: Esin

Any i lloc d'edició: 1994, Barcelona.

Il·lustrador: Roser Puig

Edat:  recomanat a partir de 5 anys.  


Resum del conte: Aquest relat tracta la història d’un pomer diferent de tots els altres pomers; els seus fruits són d’or. Així doncs, l’encarregat del pomer sempre havia d’estar pendent que algú cuidés les seves pomes d’or. Un dia, es van adonar que un ocell de color groc s’enduia una poma de l’arbre fins que va haver de posar remei, així doncs, va decidir caçar a l’ocell. Serà l’ocell el que farà que el relat tingui un final feliç?

Comentari personal: És un conte que capta l’atenció dels infants perquè el personatge principal és un ocell, fet que fa que els infants mostrin una especial concentració pel relat. També, podem dir que és una història entretinguda pels diferents continguts fantàstics que es presenten ja que, la curiositat pel pomer amb pomes d’or és major. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario