En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

domingo, 9 de octubre de 2011

Endevina com t'estimo

Títol del conte: Endevina com t'estimo

Autor: Sam McBratney 

Editorial: Kókinos 

Any i lloc d'edició: 2002, Madrid

Il·lustrador: Anita Jeram
Edat: recomanat a partir 3 anys.

Resum del conte:

Endevina com t'estimo narra la història de dues llebres, una de gran i una altra de més petita, que demostren la seva estima mitjançant comparacions dels elements que es troben en el seu entorn. Però aniran descobrint que els sentiments sovint no són fàcils de mesurar.

Comentari personal:

Personalment, hem pogut apreciar que aquest conte porta implícits uns valors que caldria incloure a l'educació dels infants des de les primeres edats, els quals són: el respecte i la sinceritat cap als altres. Alhora, ens dóna la sensació que, a l'inici del conte no s'exterioritzen gaire els sentiments però, tot i així, sí que s'expressa el sentiment de l'estima, la qual cosa, queda demostrada explícitament al final del relat.





Conte explicat per una de les membres del bloc el dia 24 de febrer del 2012 a l'escola on fa pràctiques: el col·legi El Carme de la Bordeta. 



 Conte explicat per la mateixa membre del bloc a la Ludoteca de Cappont el dia 06 de març del 2012, a les 18:45h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario