En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

jueves, 20 de octubre de 2011

El perro pesimista

Títol del conte: El perro pesimista
 
Editorial: Libsa

Any i lloc d'edició: 2008, Madrid.

Edat: recomanat a partir de 4 anys.

Resum del conte: Aquest conte relata la història d'un granjer que va voler fer un concurs entre el seu gos i conill, tot fent un gran forat al bosc i hi va posar una pastanaga i un os per a veure quin d'ells dos els trobava abans. El conill de seguida es va posar a buscar per tot el bosc i el gos no va buscar enlloc, sinó que es va posar en un costat per lamentar-se de la dificultat d'aquesta prova. Qui pot haver guanyat aquest concurs? Descobriu-ho! No sempre és tot com ens ho pot semblar a simple vista.

Comentari personal: Aquest relat fa una especial èmfasi en que qualsevol carència que tinguem en la vida es pot substituir amb una actitud positiva i optimista. Així doncs, anima al nen a aconseguir allò que desitja amb gran motivació, sense deixar-se portar per les apariències i esforçar-se pel que vol aconseguir perquè només ho podrà aconseguir si realment ell mateix ho creu amb enusiamse i alegria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario