En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

domingo, 9 de octubre de 2011

La granota i el bou

Títol del conte: La granota i el bou

Autor: Sara C. Bryant

Editorial: Biblària

Any i lloc d'edició: 2008, Barcelona



Edat:  recomanat a partir 3 anys

Resum del conte:
Aquest relat tracta d'una granota petita que volia arribar a ésser igual de gran que el seu amic bou. Sempre, tenia el desig de poder arribar a ser igual que ell. Però, ben aviat, la seva germana l'aconsellarà que no forci el seu organisme durant els àpats, ja que ella és una granoteta i que, per tant, pot saltar i córrer com no ho pot fer el bou. La història acaba que la granoteta és tossuda i no obeeix a la seva germana. Com acabarà la història? Vosaltres mateixos ho podreu descobrir.



Comentari personal: 
Un dels valors més importants que podem apreciar en aquest conte és la importància de l'autoestima d'un mateix, ja que és important que els infants aprenguin a valorar-se ells mateixos i no envejar les qualitats dels individus del món que els envolta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario