En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

jueves, 20 de octubre de 2011

La princesa i el talp

Títol del conte: La princesa i el talp

 

Any i lloc d'edició: 2010, Barcelona

Il·lustrador: Javier Olivares

Traductor: Neus Aymerich

Edat: recomanat a partir de 6 anys.

Resum del conte: Aquest conte ens explica una meravellosa història d'amor entre una princesa que viu en un castell de vidre i un príncep que viu en un castell de pedra. Tot i que la seva veritable història d'amor començarà si la princesa és capaç de trobar al príncep al lloc on s'amaga. Sembla un repte molt fàcil, oi? Vigilem, la princesa no està sola al llarg de la seva búsqueda, està acompanyada d'un màgic mirall...

Comentari personal: És un relat que ens sorprèn per la intensitat en la transmissió de sentiments que expressa. Per una banda, els grans sentiments d'amor entre els prínceps i, per l'altra, la sensació d'intriga que ens atrapa des del inici d'aquest conte i que ens acompanya fins al final. Us atreviu a conèixer com acaba la història?



No hay comentarios:

Publicar un comentario