En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

jueves, 20 de octubre de 2011

El lleó i el ratolí

 Títol del conte:  El lleó i el ratolí
 
Autor: Isop 


Any i lloc d'edició: 2001, Barcelona.

Il·lustrador: Subi

Edat: recomanat a partir de 4 anys.

Resum del conte: Aquest conte ens explica la història d'un lleó que dormia tranquil·lament al bosc quan, de sobte, un ratolí el va despertar. El lleó, molt enfadat de tant a gust que dormia, se'l volia menjar, però el ratolí li va prometre que si el deixava viure, algun dia li salvaria la vida. Dit i fet. Dies després, el lleó es va veure immers en una trampa que li havien parat els caçadors i el ratolí va entrar en acció per a salvar-lo, tot rosegant la xarxa amb la que estava embolicat gràcies les seves afilades dents. D'aquesta manera, el petit va complir la seva promesa i va salvar la vida del rei dels animals.

Comentari personal: L'actitud d'aquest petit heroi ajudarà als infants a créixer tenint en compte  valors com ara la solidaritat, l'amistat, la generositat o la sincersitat per tal de poder ser unes bones persones en la vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario