En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

martes, 11 de octubre de 2011

ABCD

Títol del conte: ABCD

Autor: Marion Bataille

Editorial: Kókinos

Any i lloc d'edició: 2008, China.

Edat:  recomanat a partir de 3 anys.

Resum del conte: Aquest llibre conté una temàtica especial i diferent de la resta de llibres que hem presentat fins ara, ja que tracta de mostrar als infants totes les lletres de l’abecedari català. Alhora, ens atansa al món creatiu a través dels colors i volum de les lletres; fet que capta l’atenció del nens i interès per l’aprenentatge de l’abecedari.  


Comentari personal: 
Personalment, creiem que és un llibre molt ben elaborat pel seu contingut que mostra, ja que el treball creatiu que presenta de les lletres fa que els infants mostrin una especial motivació per l’aprenentatge de l’abecedari. Tanmateix, donem una gran importància a l’existència de llibres com aquest per tal d’iniciar l’aprenentatge dels nens/es. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario