En aquest bloc trobareu un seguit de contes infantils que permetran desenvolupar la imaginació dels infants a través dels diferents personatges i contextos que apareixen en els relats que presentem a continuació. Així com també, els permetrà adquirir una base considerable per al desenvolupament del llenguatge.

domingo, 9 de octubre de 2011

Cotxes i camions

Títol del conte: Cotxes i camions

Editorial: Planeta

Any i lloc d'edició:
1995, Barcelona

Il·lustrador: Richard Scarry 

Traductor: Neus Cuartielles

Edat: recomanada a partir 5 anys

Resum del conte: Aquest conte permet mostrar als nens i nenes els diferents mitjans de transport que s'utilitzen en diverses situacions que podem trobar-nos en la vida quotidiana. La finalitat del relat és que els infants sàpiguen relacionar cada tipus de cotxe i camió en el seu context depenent la situació originada.

Comentari personal: Considerem que es tracta d'un conte que ajuda a desenvolupar la imaginació dels infants tot qüestionant-se el per què d'utilitzar un tipus de vehicle o un altre. També els deixa escollir quin d'aquests vehicles prefereixen i, per tant, ens hem adonat de que els ajuda a configurar la seva pròpia opinió segons el model de cotxe i/o camió que poden observar en les il·lustracions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario